Cursus: Natuur en Erfgoed (Westerlo)

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Natuur en erfgoed in de Zuiderkempen Weet je waarom de Grote Nete een grote bocht maakt om uit te monden in de Kleine Nete?  En hoe de misverstandsbocht in Tongerlo tot stand kwam? Heb je al gehoord van Thalictrum en dokter G.C. Van Haesendonck? Wist je dat er rond de abdij van Averbode ooit 76 visvijver lagen? En dat het openluchtmuseum van Bokrijk rijk is aan ‘Westels’ (en Oevels) erfgoed? ... Lees meer

Natuur en erfgoed in de Zuiderkempen

Weet je waarom de Grote Nete een grote bocht maakt om uit te monden in de Kleine Nete?  En hoe de misverstandsbocht in Tongerlo tot stand kwam? Heb je al gehoord van Thalictrum en dokter G.C. Van Haesendonck? Wist je dat er rond de abdij van Averbode ooit 76 visvijver lagen? En dat het openluchtmuseum van Bokrijk rijk is aan ‘Westels’ (en Oevels) erfgoed? Rond natuur en erfgoed is er zo veel te ontdekken in de Zuiderkempen rond Westerlo! 

4 lessen theorie (steeds op woensdagavonden 19u30 – 22u00 in de Asberghoeve, Westerlo), inclusief 5 buitenexcursies (op zaterdag-voormiddagen 9-12u), én een dagexcursie naar het openluchtmuseum van Bokrijk en het nabijgelegen natuurgebied De Maten in Genk. Het volledige programma kan je downloaden. Aanpassingen aan het programma zijn mogelijk.  
 

INFO EN INSCHRIJVEN

Danny Mattheeusen 0496/747728 of via mail natuurpuntwesterlo@telenet.be 


BETALING

Vooraf inschrijven is verplicht en kan door storting van 120 € voor Natuurpuntleden en 150 € voor niet-leden op rekeningnummer BE97 2300 5674 7949 van Natuurpunt Westerlo met vermelding 'natuurpuntwesterlo cursus 2018 - natuur en erfgoed'. Neem vooraf wel even contact op met de coördinator Danny Mattheeusen zodat deze uw inschrijving kan bevestigen. De inschrijvingen zijn immers beperkt.

www.natuurpuntwesterlo.be                               
  

Toon kaart Asberghoeve, baan van Westerlo naar Zoerle-Parwijs
Asberg 2
2260 Zoerle-Parwijs
van 21/02/18 tot 16/09/18
Natuurpunt Westerlo
€ 150,0
natuurpuntwesterlo@telenet.be
0496 74 77 28
www.natuurpunt.be/agenda/cursus-natuu...