Confituur en chutney maken

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Voeding

Zelfgemaakt smaakt zoveel beter! Verschillende fruit- of groentensoorten mengen, kruidig of zoet… er zijn heel wat opties om lekkere confituur of chutney te maken, naast de klassiekers. Tijdens deze workshop gaat Frank Dehens uitgebreid in op de verschillen tussen gelei, confituur, marmelade en chutney. Ook de soorten suikers/zoetstoffen en het gebruik ervan komen aan bod. Hij demonstreert hoe ... Lees meer

Zelfgemaakt smaakt zoveel beter! Verschillende fruit- of groentensoorten mengen, kruidig of zoet… er zijn heel wat opties om lekkere confituur of chutney te maken, naast de klassiekers. Tijdens deze workshop gaat Frank Dehens uitgebreid in op de verschillen tussen gelei, confituur, marmelade en chutney. Ook de soorten suikers/zoetstoffen en het gebruik ervan komen aan bod. Hij demonstreert hoe je best te werk gaat en uiteraard kan er ook geproefd worden. 

In samenwerking met Stadsbestuur Damme

Frank Dehens
Toon kaart De Cultuurfabriek
Stationsstraat 22
8340 Sijsele
woe 16/10/19 van 19:00 tot 22:00
Cultuurdienst Damme - vrije tijd
€ 30,0
Inschrijven
vrijetijd@damme.be
050 28 84 55