CoderDojo Powered By BeCode Genk - Maart

Computer en techniek

CoderDojo organiseert evenementen, de zogenaamde "Dojo's". Op die Dojo's leren jongens en meisjes programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort. Ze ontmoeten gelijkgestemde deelnemers en laten elkaar zien waaraan ze gewerkt hebben. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring. Dojo's worden op vrijwillige basis ... Lees meer

CoderDojo organiseert evenementen, de zogenaamde "Dojo's". Op die Dojo's leren jongens en meisjes programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen enzovoort. Ze ontmoeten gelijkgestemde deelnemers en laten elkaar zien waaraan ze gewerkt hebben. CoderDojo maakt van ontwikkelen en programmeren een superleuke, keigezellige en megatoffe leerervaring.

Dojo's worden op vrijwillige basis opgezet en gerund door mentors met voldoende ICT-kennis en de juiste drive om jongeren te coachen. CoderDojo legt sterk de nadruk op open source en vrije software. De beweging heeft een snel groeiend netwerk van leden en vrijwilligers wereldwijd. 

CoderDojo heeft maar één regel: "Above all: be cool!".

Inschrijven kan vanaf midden januari, hou onze website in de gaten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart T2- campus
Thorpark 8040
3600 Genk
woensdag 13 maart 2019 van 14:00 tot 17:00
gratis
www.eventbrite.co.uk/e/registratie-co...
genk@coderdojobelgium.be
www.coderdojobelgium.be/nl