Cath Luyten, Jean Paul Van Bendegem, Dirk De Wachter, Jan Swerts - Silence, Please!

Zingeving, filosofie en religie

Gezondheid en zorg

Stilte is een schaars goed geworden. Met behulp van schrijvers en filosofen, en met aandacht voor foto’s, geluid en livemuziek van Jan Swerts, gaan we op zoektocht naar stilteplekken. Hoeveel stiltemomenten heb jij per dag? Waar vind jij luwteplekken? Hoelang duurt het voor je ’s morgens online gaat? Stilte is een schaars goed geworden. ‘Silence, please!’ is een zoektocht naar stilteplekken. ... Lees meer

Stilte is een schaars goed geworden. Met behulp van schrijvers en filosofen, en met aandacht voor foto’s, geluid en livemuziek van Jan Swerts, gaan we op zoektocht naar stilteplekken.

Hoeveel stiltemomenten heb jij per dag? Waar vind jij luwteplekken? Hoelang duurt het voor je ’s morgens online gaat? Stilte is een schaars goed geworden.

‘Silence, please!’ is een zoektocht naar stilteplekken. Zowel naar de innerlijke plek als naar de fysieke plek. We maken een reis waarin we de confrontatie aangaan met onszelf.

Wanneer hebben we de stilte verlaten? Hoe is het zover kunnen komen? Waar vinden we ze terug? En waar is ze te koop?
We leggen ons oor te luister bij schrijvers en filosofen. We onderzoeken geluid en muziek. Een fotograaf gaat luwteplekken opzoeken en we bouwen er het decor rond.

 
 

Cath Luyten, Jean Paul Van Bendegem, Dirk De Wachter, Jan Swerts
Toon kaart cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde
do 20/02/20 van 20:30 tot 22:00
CC Het Bolwerk
€ 15,0
hetbolwerk.be/programma/podium/cath-l...
cultuurcentrum@vilvoorde.be