Carrying my father - workshop

Geen idee hoe je je vader dit jaar op Vaderdag kunt verrassen? Nodig hem uit voor een unieke workshop met circusmaker Toon Van Gramberen. In het kader van zijn nieuwe voorstelling Carrying my father ontvangt Toon zeven vader- zoon duo’s voor een workshop over dragen en gedragen worden. Kun jij net als Toon je vader dragen? Heb je zin om elkaar eens op een andere manier te leren kennen? Wil je ... Lees meer

Geen idee hoe je je vader dit jaar op Vaderdag kunt verrassen? Nodig hem uit voor een unieke workshop met circusmaker Toon Van Gramberen.

In het kader van zijn nieuwe voorstelling Carrying my father ontvangt Toon zeven vader- zoon duo’s voor een workshop over dragen en gedragen worden.

Kun jij net als Toon je vader dragen? Heb je zin om elkaar eens op een andere manier te leren kennen? Wil je zelf ervaren hoe alle performers het creatieproces van Carrying my father hebben beleefd? En schrikt een fotosessie in ondergoed - zoals Toon, zijn vader en hun medespelers in de aanloop van de voorstelling deden - je niet af?

Na de workshop kun je je foto's inkaderen. Op 14.06 zie je andere vader-zoon duo's schitteren in de voorstelling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18A
8400 Oostende
zaterdag 13 juni 2020 van 14:00 tot 16:00
€ 40,0