Boekvoorstelling 'Er was mij niets gevraagd' - Nerkiz Sahin TE GAST

Poezie

Er was mij niets gevraagd. Gedichten over verlies en overleven. Deze gedichtenbundel is het Nederlandstalige debuut van Nerkiz Sahin. Haar eerste gedichten schreef ze in haar moedertaal Turks. Dit boek brengt haar verhaal over hoe ze een nieuw leven moest starten na alles waar ze niet om had gevraagd. Nerkiz Sahin werkt als vertaler/tolk in de sociale sector. Naast het vertolken van andermans ... Lees meer

Er was mij niets gevraagd. Gedichten over verlies en overleven.

Deze gedichtenbundel is het Nederlandstalige debuut van Nerkiz Sahin. Haar eerste gedichten schreef ze in haar moedertaal Turks. Dit boek brengt haar verhaal over hoe ze een nieuw leven moest starten na alles waar ze niet om had gevraagd.

Nerkiz Sahin werkt als vertaler/tolk in de sociale sector. Naast het vertolken van andermans woorden tekent, schildert en schrijft ze om met haar eigen gevoelens overweg te kunnen. Af en toe waagt ze zich ook aan het beeldhouwen. Het zoeken van antwoorden op het leven en gevoelens nam voor Nerkiz dan ook telkens een andere vorm aan. Haar zoektocht is verre van voorbij. Haar manier om zichzelf te uiten, heeft ze alvast via kunst en woord gevonden.

Met o.a. Birsen Taspinar, Zeynep Balci en Ülkü Dursun. Na afloop biedt de uitgever een glaasje aan.

Een programma van Uitgeverij Gandaboeken te gast in Poëziecentrum.

Toon kaart Poëziecentrum
Vrijdagmarkt 36
9000 Gent
za 28/09/19 van 16:00 tot 17:30
Uitgeverij Gandaboeken
gratis
www.poeziecentrum.be