Boekenborrel met Arnoleon

Literatuur

Na het grote succes van zijn eerste verzameling cartoons 'Je hoort wat in een klaslokaal' komt de Leuvense cartoonist Arnoleon nu met een tweede verzameling, nl. 'Je hoort wat tijdens een zwangerschap'. Toen Arnoleon te horen kreeg dat hij papa werd, vereeuwigde hij de eerste zwangerschap van zijn vrouw met grappige, emotionele en voor vele (toekomstige) vaders heerlijk herkenbare cartoons. ... Lees meer

Na het grote succes van zijn eerste verzameling cartoons 'Je hoort wat in een klaslokaal' komt de Leuvense cartoonist Arnoleon nu met een tweede verzameling, nl. 'Je hoort wat tijdens een zwangerschap'.

Toen Arnoleon te horen kreeg dat hij papa werd, vereeuwigde hij de eerste zwangerschap van zijn vrouw met grappige, emotionele en voor vele (toekomstige) vaders heerlijk herkenbare cartoons. Van nesteldrang tot de babynamenkwestie, van ‘zekerheidspiskes’ tot ongepaste mopjes bij de gynaecoloog: je hoort het allemaal tijdens de zwangerschap!

Wij nodigen jullie van harte uit op de babyborrel..of beter....BOEKENborrel op zondag 1 maart van 15u30 tot 17u. Wees welkom voor een hapje en een drankje én uiteraard een gesigneerd exemplaar van 'Je hoort wat tijdens een zwangerschap'.

Arnoleon zal uiteraard ook zijn eerste boekje 'Je hoort wat in een klaslokaal' signeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Standaard Boekhandel
Diestsestraat 127
3000 Leuven
zondag 1 maart 2020 van 15:30 tot 17:00
gratis