Bezoek het Huis van Alijn met gids

Samenleving

Dagelijkse en bijzondere gebeurtenissen bepalen het ritme van ons leven. Dagen worden weken, maanden worden jaren. Het Huis van Alijn legt gewoontes, tradities en rituelen bloot die herinneren aan een recent of verder verleden. Van je allereerste babyfoto’s, knikkeren op de speelplaats en je eerste liefdesverdriet, tot de jaarlijkse zomervakantie, het vieren van je pensioen en het afscheid van ... Lees meer

Dagelijkse en bijzondere gebeurtenissen bepalen het ritme van ons leven. Dagen worden weken, maanden worden jaren. Het Huis van Alijn legt gewoontes, tradities en rituelen bloot die herinneren aan een recent of verder verleden. Van je allereerste babyfoto’s, knikkeren op de speelplaats en je eerste liefdesverdriet, tot de jaarlijkse zomervakantie, het vieren van je pensioen en het afscheid van een dierbare. Hoe we omgaan met deze momenten en emoties evolueert in de tijd, is tegelijk persoonlijk én universeel.

Laat je gidsen doorheen de rijke collectie objecten, foto’s, geluid en bewegend beeld uit de 20ste en 21ste eeuw, en ontdek dat alledaags allerminst gewoon is.

- wat: interactieve rondleiding (in dialoog met de gids)

- voor wie: volwassenen focus: dagelijks leven in de 20ste en 21ste eeuw, tijd, tradities, rituelen, gewoontes, herinnering, generaties, museum, collectie
- beschikbare talen: Nederlands, Engels, Frans

- duur:1u30

- prijs: per gids: € 75 (max. 20 deelnemers per gids // max. 3 groepen tegelijk)+ toegangsprijs per persoon (€ 4,50 vanaf 15 personen)

- info: info@huisvanalijn.be of T 09 235 38 00
- reservatie: bij voorkeur 3 weken vooraf via het online formulier of T 09 210 10 75 (BoekjeBezoek)

Tijdens de schoolvakanties is het museum dagelijks open van 10 tot 18 uur (gesloten op woensdag).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Huis van Alijn
Kraanlei 65
9000 Gent
Het Huis van Alijn
€ 75,0
+32 9 2101075
eforms.gent.be/Productie4.0/formulier...
info@huisvanalijn.be
+32 9 2353800
huisvanalijn.be/nl/bezoek/bezoek-in-g...