Basiscursus vegetarische voeding - Volzet

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Voeding

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt vele vragen met zich mee. Peter Vandermeersch, kok en lesgever, beantwoordt ze graag voor jou. Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe producten leren gebruiken maar vooral ook op een bewustere manier je maaltijden opbouwen en vormgeven. Je maakt eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen die ook ... Lees meer

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt vele vragen met zich mee. Peter Vandermeersch, kok en lesgever, beantwoordt ze graag voor jou. Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe producten leren gebruiken maar vooral ook op een bewustere manier je maaltijden opbouwen en vormgeven. Je maakt eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je maakt kennis met de seizoensingrediënten, de verschillende graansoorten, de plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen en de natuurlijke zoetmiddelen. De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken ook voor gezinnen met kinderen.

Peter Vandermeersch
Toon kaart Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge
wo 09/10/19 van 10:00 tot 13:00
wo 23/10/19 van 10:00 tot 13:00
wo 13/11/19 van 10:00 tot 13:00
wo 27/11/19 van 10:00 tot 13:00
wo 04/12/19 van 10:00 tot 13:00
Vormingplus regio Brugge vzw
€ 140,0
Inschrijven
regio.brugge@vormingplus.be
050 33 01 12