Basiscursus: Natuurfotografie voor groentjes (Diest) - NIEUWE DATA

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Natuur fotograferen kan je óók in de stad, buiten de klassieke natuurreservaten. Zelfs met een smartphone of eenvoudig fototoestel kan je interessante, indrukwekkende, veelzeggende en zelfs mooie foto’s nemen. In deze cursus maak je kennis met de belangrijke elementen van de fotografie: de belichting, de keuze van het onderwerp, maar vooral: de mogelijkheden die de natuur je biedt en de ... Lees meer

Natuur fotograferen kan je óók in de stad, buiten de klassieke natuurreservaten. Zelfs met een smartphone of eenvoudig fototoestel kan je interessante, indrukwekkende, veelzeggende en zelfs mooie foto’s nemen. In deze cursus maak je kennis met de belangrijke elementen van de fotografie: de belichting, de keuze van het onderwerp, maar vooral: de mogelijkheden die de natuur je biedt en de boodschap die jij als fotograaf wil meegeven met je beeld. Er wordt zo weinig mogelijk ingegaan op het merk van je camera, maar je krijgt wél tips om tijdens het fotograferen je beeld zo goed mogelijk vast te leggen.

Doelgroep/voorkennis

In deze basiscursus maak je op een laagdrempelige en prikkelende manier kennis met natuur en milieu. Voorkennis is niet vereist.

Prijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 30€/leden en 40€/niet-leden.

Deelnemen

Via mail naar berglinden@qsources.be.

 

Toon kaart Bezoekerscentrum Webbekoms Broek
Omer Vanaudenhovelaan 48
3290 Diest
woe 12/02/20 van 19:30 tot 22:30 za 15/02/20 van 09:30 tot 12:30 woe 19/02/20 van 19:30 tot 22:30
Natuurpunt Diest
berglinden@qsources.be
0478 96 01 71
www.natuurpunt.be/agenda/basiscursus-...