Aspecten van het levenseinde - Geannuleerd

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Zingeving, filosofie en religie

Op de eerste namiddag komen aspecten zoals patiëntenrechten, euthanasie & palliatieve zorg aan bod. Tijdens de tweede sessie hebben we het onder andere over: welke wilsverklaringen bestaan er, hoe moeten ze ingevuld worden en met wie worden ze het best besproken? Er is ruime mogelijkheid om vragen te stellen. De eerste namiddag wordt gebracht door de consulent vroegtijdige zorgplanning van ... Lees meer

Op de eerste namiddag komen aspecten zoals patiëntenrechten, euthanasie & palliatieve zorg aan bod. Tijdens de tweede sessie hebben we het onder andere over: welke wilsverklaringen bestaan er, hoe moeten ze ingevuld worden en met wie worden ze het best besproken? Er is ruime mogelijkheid om vragen te stellen.

De eerste namiddag wordt gebracht door de consulent vroegtijdige zorgplanning van Palliatieve Zorg Gent-Eeklo. Zij brengt een algemene inleiding op mogelijke beslissingen omtrent het levenseinde. Aspecten zoals patiëntenrechten, euthanasie & palliatieve zorg komen aan bod. Tijdens de tweede sessie licht een medewerker van het huisvandeMens (Eeklo) de praktijk toe: welke wilsverklaringen bestaan er, hoe moeten ze ingevuld worden, met wie worden ze het best besproken, … In beide sessies is er ruime mogelijkheid om zelf vragen te stellen.

In samenwerking met huisvandeMens Eeklo, Lokaal Dienstencentrum Het Hoeksken, Netwerk Palliatieve Zorg Gent-Eeklo vzw

Medewerker van huisvandeMens Eeklo, Medewerker van Netwerk Palliatieve Zorg Gent-Eeklo
Toon kaart Lokaal Dienstencentrum Het Hoeksken
Hoeksken 29a
9940 Evergem
do 19/03/20 van 14:00 tot 16:30 do 26/03/20 van 14:00 tot 16:30
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 10,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265