AFGELAST VEDIC ART: basiscursus

Creativiteit

Schildercursus Vedic Art: 5 zondagen (26 januari, 9 en 23 februari, 8 en 22 maart) Vedic Art laat je de vreugde van het scheppen ervaren via het proces van schilderen en creëren. Je geniet van het scheppen vanuit je hart, vanuit je ziel. Zo verdiept je contact met jouw unieke creatieve bron. Iedereen welkom, het maakt niet uit of je ervaring hebt met schilderen of niet. De cursus is ... Lees meer

Schildercursus Vedic Art: 5 zondagen (26 januari, 9 en 23 februari, 8 en 22 maart)

Vedic Art laat je de vreugde van het scheppen ervaren via het proces van schilderen en creëren. Je geniet van het scheppen vanuit je hart, vanuit je ziel. Zo verdiept je contact met jouw unieke creatieve bron.

Iedereen welkom, het maakt niet uit of je ervaring hebt met schilderen of niet. De cursus is ervaringsgericht, het proces staat centraal, niet het resultaat of de techniek.
Het is onbevangen spelen met kleuren, licht en vormen, benieuwd naar wat er tevoorschijn komt …

Vedic Art is een schitterende kans om je creatieve potentieel wakker te maken in kunst en in het leven: het is een vrije, spontane schildermethode die erop gericht is om je bewust te maken van wie je werkelijk bent en hoe je je leven creëert.

”Vedic Art leert je niet hoe je moet schilderen,
Vedic Art is een methode die je helpt herinneren hoe je schildert en creëert. Hoe het leven geleefd kan worden.” (C. Källman, grondlegger Vedic Art)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Linda Robben
Toon kaart ontmoetingshuis De Klok
Dekenijstraat 11
3071 Erps-Kwerps (Kortenberg)
zo 22 maart 2020 van 10:00 tot 17:00
PRAYYA
€ 250,0
info@prayya.be
02/759 75 72
www.prayya.be