Acteren special: op de rand van kunst en kitsch

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Kunst en kunsteducatie

Speel je graag voluit? Mag het voor jou ook groot en veel zijn? Zoek je graag de grens van het teenkrullende, de lach en de traan, de Sissi en de Bouquetreeks met een knipaaog? We onderzoeken de grens tussen kunst en kitsch, van platte scènes en scènes in lagen. Over de kunst van het kippenvel en de kunst van het ironiseren. Leve Guido Belcanto! Speel je graag voluit? Mag het voor jou ook ... Lees meer

Speel je graag voluit? Mag het voor jou ook groot en veel zijn? Zoek je graag de grens van het teenkrullende, de lach en de traan, de Sissi en de Bouquetreeks met een knipaaog? We onderzoeken de grens tussen kunst en kitsch, van platte scènes en scènes in lagen. Over de kunst van het kippenvel en de kunst van het ironiseren. Leve Guido Belcanto!

Speel je graag voluit? Mag het voor jou ook groot en veel zijn? Zoek je graag de grens van het tenenkrullende, de lach en de traan, de Sissi en de Bouquetreeks met een knipoog? Een weekend lang onderzoeken de grens tussen kunst en kitsch, van platte scènes tot scènes in lagen. Over de kunst van het kippenvel en de kunst van het ironiseren. Leve Guido Belcanto!

Merel Denie
Toon kaart De Veerman vzw
Marialei 25
2018 Antwerpen 18
za 09/05/20 van 10:00 tot 17:00 zo 10/05/20 van 10:00 tot 17:00
WISPER
€ 79,0
Inschrijven
info.leuven@wisper.be
016/25 16 21