5 jaar Natuur-Wonder-Wandelingen

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

We kennen met velen de Gavers en elk zoeken we er onze ontspanning in natuur of gezonde buitenbeleving. Nu is het aan de verwondering, of beter gezegd aan de verwonderaars om de Gavers te herontdekken, verrast te worden. Welkom om samen te wandelen, om te verwonderen en daarna 5 jaar Natuur-Wonder-Wandeling vieren. Dat is vooral het samenwandelen en de nieuwe vriendschappen vieren. Voor de ... Lees meer

We kennen met velen de Gavers en elk zoeken we er onze ontspanning in natuur of gezonde buitenbeleving. Nu is het aan de verwondering, of beter gezegd aan de verwonderaars om de Gavers te herontdekken, verrast te worden.

Welkom om samen te wandelen, om te verwonderen en daarna 5 jaar Natuur-Wonder-Wandeling vieren. Dat is vooral het samenwandelen en de nieuwe vriendschappen vieren.

Voor de verrassende wandeling doorheen de Gavers spreken we af om 19u30 op de parking zuid van de Gavers (parking aan de molen). Rond 21u verzamelen we dan aan het bezoekerscentrum van de Gavers om er te vieren met een drankje en een hapje (braadworst op de bbq) en te genieten van gezellig samen zijn. Mensen die niet deelgenomen hebben, kunnen hier ook zeker aansluiten!

Wie wil deelnemen aan de BBQ, kan hieronder inschrijven.

Toon kaart Parking zuid van de Gavers
Eikenstraat 131
8530 Harelbeke
woe 11/09/19 van 19:30 tot 23:59
Natuurpunt Gaverstreke
Inschrijven Inschrijven
peter.callewaert@skynet.be
www.natuurpunt.be/agenda/5-jaar-natuu...